Stuurhutinrichting

De stuurhutbetimmering moet zowel mooi als functioneel zijn. Het is het dagelijks werkterrein van de schipper en vaak het eerste visitekaartje. Dus ontwerpen en maken wij deze met de grootste zorg. Tot en met de plaats van apparatuur.

Wij weten dat de authentieke teakhouten stuurhut nog steeds gewild is. Toch is er geen houtsoort die we niet kunnen verwerken. Houdt u meer van de trend om hout met andere materialen te combineren? Ook dát kunnen we. Altijd zorgen we dat de uitstraling wat extra’s biedt. Dus als we gevraagd worden om bijvoorbeeld RVS en Corian toe te passen, dan zorgen we dat het goed komt.

De stuurhutinrichting kunnen wij in zijn geheel ontwerpen - van (rondzit)banken met tafels en (onderbouw)kasten tot de lessenaar met stuurstoel en een eventuele plafondconsole – of in gedeelten.

De materiaalsoort kiezen we samen met u. Daarna kiezen wij het beste materiaal. Want wij willen dat u de beste kwaliteit krijgt; van ontwerp en materiaal tot en met het eindproduct. Onze uitdaging is om binnen de gegeven ruimte de stuurhutinrichting zo optimaal mogelijk te maken, conform uw wensen. Per slot van rekening brengt u hier de meeste tijd door!
 
Nieuwsgierig?
Bel ons of gebruik het contactformulier voor een afspraak.
Afbeelding mts Duandra

mts Duandra

Voor het mts Duandra verzorgden wij het ontwerp en de betimmering van de stuurhut en de achterwoning.Lees verder